Programul Transnational Dunarea - Anunt constituire baza de date

Marti, 14 Februarie 2017

În perioada 2014-2020, Ministerul Dezvolt─ârii Regionale, Administra╚Ťiei Publice ╚Öi Fondurilor Europene îndepline╚Öte rolul de Autoritate Na╚Ťional─â ╚Öi Punct Na╚Ťional de Contact pentru Programul Transna╚Ťional Dun─ârea, succesorul Programului de Cooperare Transna╚Ťional─â Sud-Estul Europei.

Acest program sus┼úine integrarea politicilor din domeniile selectate (inovare ┼či responsabilitate social─â, mediu ┼či cultur─â, conectivitate ┼či responsabilitate energetic─â, guvernan┼ú─â) în macroregiunea Dun─ârii prin finan╚Ťarea de proiecte având un parteneriat transna╚Ťional extins, în conformitate cu prevederile comunitare ┼či în strâns─â leg─âtur─â cu obiectivele Strategiei UE pentru Regiunea Dun─ârii (SUERD).

În acest context, Autoritatea Na╚Ťional─â/Punctul Na╚Ťional de Contact din cadrul MDRAPFE se afl─â în plin proces de elaborare a unei baze de date cu organiza╚Ťii din România - poten╚Ťiali beneficiari eligibili în cadrul acestor proiecte. Acest instrument are scopul de a fi utilizat în transmiterea de informa╚Ťii relevante cu privire la program ╚Öi la apelurile de propuneri de proiecte viitoare, atât din partea MDRAPFE (în calitate de AN/PNC), dar ╚Öi din partea Autorit─â╚Ťii de Management/Secretariatului Comun care func╚Ťioneaz─â în cadrul Ministerului Economiei Na╚Ťionale din Ungaria.

Baza de date va fi structurat─â pe domenii, dup─â cum urmeaz─â: Agricultur─â, silvicultur─â ╚Öi pescuit, Administra╚Ťie, Comer╚Ť, Construc╚Ťii, Consultan╚Ť─â, Cultur─â ╚Öi arte, Educa╚Ťie, Energie, Mediu, S─ân─âtate, ICT, Me╚Öte╚Öug─ârie, Media, ╚śtiin╚Ť─â ╚Öi Tehnologie, Securitate, Turism ╚Öi recreere, Transport ╚Öi altele.

Organiza╚Ťiile interesate din domeniile enumerate, care doresc s─â fac─â parte din aceast─â baz─â de date sunt invitate s─â transmit─â datele de contact (nume organiza╚Ťie, persoan─â de contact, domeniu de activitate (dintre cele mai sus enumerate), web site, adres─â e-mail si nr. de telefon) uneia dintre persoanele responsabile din cadrul AN/PNC:

Alina Mihalache: alina.mihalache@mdrap.ro

Andreea Pena: andreea.pena@mdrap.ro

Simona Arghire: simona.arghire@mdrap.ro. sau la telefon: 0372 111 305.

Solicit─ârile de înscriere în baza de date se primesc pân─â la data de 28 februarie 2017.

Detalii cu privire la Programul Transna╚Ťional Dun─ârea sunt disponibile pe site-ul programului.