Programul Romania-Ucraina - Termene limita prelungite pentru apelurile de proiecte lansate

Miercuri, 2 Mai 2018

Termenul pentru depunerea aplica╚Ťiilor pentru apelurile de proiecte SOFT ╚Öi HARD, în cadrul Programului Opera╚Ťional Comun România-Ucraina 2014-2020, a fost prelungit astfel: pân─â la data de 17 mai 2018 pentru depunerea în sistemul EMS-ENI ╚Öi pân─â la data de 24 mai pentru depunerea în format tip─ârit.

V─â rug─âm s─â ave╚Ťi în vedere c─â, în România, ziua de 1 mai 2018 este zi de s─ârb─âtoare legal─â în care nu se lucreaz─â. Totodat─â, în conformitate cu Hot─ârârea Guvernului României nr. 207/2018, ziua de 30 aprilie 2018 a fost declarat─â zi liber─â. Ca urmare, în aceste dou─â zile nu vor putea fi primite pachetele de aplica╚Ťii în format tip─ârit.

Pentru semnalarea eventualelor probleme întâmpinate la încarcarea formularului de aplica╚Ťie în sistemul informatic EMS-ENI, helpdesk-ul programului este în continuare disponibil la adresa info.ro-ua@brctsuceava.ro, pân─â la data limit─â de depunere.

Ghidurile aplicantului actualizate pot fi consulatate pe site-ul programului.

Programul Opera╚Ťional Comun România-Ucraina 2014-2020 este finan╚Ťat de Uniunea European─â prin intermediul Instrumentului European de Vecin─âtate. Programul se adreseaz─â zonei aflate la frontiera dintre România ┼či Ucraina ┼či va contribui la atingerea obiectivului general al Instrumentului European de Vecin─âtate: evolu┼úia c─âtre o regiune de prosperitate ┼či bun─â vecin─âtate, realizat─â prin ac┼úiuni de cooperare transfrontalier─â în beneficiul statelor membre ┼či nemembre ale UE, care se învecineaz─â.