POR - A fost modificat ghidul specific al solicitantului pentru apelul de proiecte nr. POR/4/4.2/1

Luni, 25 Iunie 2018

Ministrul dezvolt─ârii regionale ╚Öi administra╚Ťiei publice a emis ordinul nr. 5118/20.06.2018 pentru modificarea ╚Öi completarea Ghidului Solicitantului - Condi╚Ťii specifice de accesare a fondurilor în cadrul apelului de proiecte nr. POR/4/4.2/1, din cadrul POR 2014-2020.

Astfel, principalele modific─âri prev─âd:

1. Admiterea tipului de înscriere provizorie în cartea funciar─â pentru proprietatea public─â, pân─â la atestarea prin HG, dar nu mai târziu de 12 luni de la semnarea contractului de finan┼úare.

2. Posibilitatea încheierii de Acorduri-cadru de parteneriat privind colaborarea dintre administra╚Ťia bazinal─â de ap─â ┼či UAT-ul municipiu (Modelul H), f─âr─â ca administra┼úia bazinal─â de ap─â s─â reprezinte un partener în sensul OUG nr. 40/2015, cu modific─ârile ┼či complet─ârile ulterioare, ci un colaborator care asigur─â buna implementare a proiectului.

3. Actualizarea în Ghidul solicitantului a clauzelor contractuale specifice, ca urmare a modific─ârilor formei de contract din Ghidul general.

Forma consolidat─â a Ghidului specific este publicat─â la sec╚Ťiunea Apeluri proiecte. Celelalte condi╚Ťii ╚Öi prevederi din Ghidul specific r─âmân neschimbate.