POCU - Ghidul Solicitantului pentru "Educatie de calitate in crese la nivel national" in consultare publica

Marti, 12 Septembrie 2017

Organismul Intermediar din cadrul Ministerului Educatiei Nationale public─â în consultare Ghidul Solicitantului Conditii Specifice ”Educa╚Ťie de calitate în cre╚Öe la nivel national”, Axa prioritar─â 6 - Educa╚Ťie ╚Öi competen╚Ťe, Obiectivele specifice O.S.6.2. - Cre╚Öterea particip─ârii la înv─â┼ú─âmântul antepre╚Öcolar ╚Öi pre╚Öcolar, în special a grupurilor cu risc de p─âr─âsire timpurie a ╚Öcolii, cu accent pe copiii apar╚Ťinând minorit─â╚Ťii roma ╚Öi a celor din mediul rural; O.S.6.6. - Îmbun─ât─â╚Ťirea competen╚Ťelor personalului didactic din înv─â╚Ť─âmântul preuniversitar în vederea promov─ârii unor servicii educa┼úionale de calitate orientate pe nevoile elevilor ╚Öi a unei ╚Öcoli incluzive.

Tipurile de activit─â╚Ťi eligibile care vor fi finan╚Ťate în contextul acestui apel de proiecte de tip noncompetitiv sunt în principal cele care vizeaz─â implement─ârea la nivel na╚Ťional a m─âsurilor destinate realiz─ârii unui cadru institu╚Ťional ╚Öi de curriculum na╚Ťional obligatoriu pentru înv─â╚Ť─âmântul antepre╚Öcolar, precum ╚Öi form─ârii profesionale unitare a personalului didactic din acest domeniu.

V─â rug─âm s─â transmite╚Ťi observatiile/propunerile dumneavoastr─â privind îmbun─ât─â╚Ťirea documentelor mai sus men┼úionate, la adresa de e-mail: educatie@fonduri-ue.ro pân─â la data de 25.09.2017.