ANL va construi 24 de locuinte pentru tineri in Boldesti-Scaieni

Marti, 26 Iunie 2018

24 locuin┼úe pentru tineri, destinate închirierii, vor fi construite, în localitatea Bolde┼čti-Sc─âieni (jud. Prahova), de Agen┼úia Na┼úional─â pentru Locuin┼úe (ANL).

Luni, 25 iunie 2018, ANL a preluat temporar, de la Prim─âria ora┼čului Bolde┼čti-Sc─âieni, amplasamentul pe care urmeaz─â s─â fie realizate zece apartamente cu o camer─â ╚Öi 14 apartamente cu 2 camere, repartizate în dou─â blocuri cu regim de în─âl┼úime St+P+3E (subsol tehnic + parter + 2 etaje). Valoarea total─â a contractului este de 2.974.680,16 lei.

Pân─â în prezent, la nivelul jude╚Ťului Prahova, ANL a finalizat, în cadrul Programului de construc╚Ťii locuin╚Ťe pentru tineri, destinate închirierii, 818 unit─â╚Ťi locative în localit─â╚Ťile Bu╚Öteni, Ploie╚Öti, Azuga, Câmpina, V─âlenii de Munte ╚Öi Sinaia.

* * *

Programul de construc╚Ťii de locuin╚Ťe pentru tineri, destinate închirierii, a fost lansat de ANL în anul 2001. Locuin┼úele sunt construite pe terenuri puse la dispozi┼úia Agen╚Ťiei de c─âtre autorit─â┼úile publice locale, beneficiarii fiind tineri între 18 ┼či 35 de ani, care îndeplinesc condi┼úiile prev─âzute de lege pentru a putea accesa o astfel de locuin┼ú─â. Accesarea se face prin depunerea de cereri la prim─ârii, care urmeaz─â s─â întocmeasc─â listele de reparti┼úii.